Small Place For Big Holiday !

Kako do nas?


Prikaz veće karte

Automobilom

Ako putujete iz pravca Zagreba i Splita vozite se autoputem sve do Ploča. Iz Ploča do Trpnja ukrcajte se s automobilom na trajekt, te ste iz Trpnja za 20 minuta u Orebiću. Ukoliko ne preferirate vožnju trajektom, nakon silaska s autoputa, vozite se oko 20 minuta do Jadranske magistrale, te se vozite na istok kroz Neum do skretanja na Pelješac. Pelješkom cestom trebate oko sat vremena vožnje do Orebića.

Hrvatski autoklub
Hrvatske autoceste

Zrakoplovom

Dolazite li iz većih europskih gradova, zračna luka u Dubrovniku Vaš je najbolji izbor jer iz Dubrovnika vrlo brzo stignete do Orebića. Iz zračne luke postoji mogućnost povoljnog transfera direktno do Apartmana Katica. Također možete koristiti i rent-a-car ili taxi prijevoza.Udaljenost Orebića od zračne luke je 125km.

Croatia airlines
Aerodrom Dubrovnik

Brodom

Brodska dužobalna linija povezuje Rijeku, Split i Dubrovnik, te pristaje i u Korčuli tijekom ljetnih mjeseci. Iz Korčule do Orebića možete doći trajektom ili putničkom brodicom za petnaestak minuta. Katamaranska linija od Korčule do Splita svakodnevno najbrže povezuje ova dva grada, a lokalni brodar povezuje putničkom brodicom Orebić s Korčulom prema rasporedu vožnje katamarana. Vožnja do Orebića iz Korčule traje 15 minuta.

Jadrolinija